Mijn aanpak kenmerkt zich door luisteren, reflecteren, vragen stellen en analyseren. Daarmee probeer ik mens en organisatie een helder inzicht te geven in hun vraag en behoefte. Er kunnen bewuste keuzes gemaakt worden en het veranderingsproces kan in beweging komen. Ik ben ervan overtuigd dat als mensen energiek in het leven staan het leven voor iedereen, individueel en hun omgeving, een stuk aangenamer is.

Bij (verander)vraagstukken werk ik vanuit het hier en nu; wat is de situatie, hoe is die ontstaan en hoe kan die opgepakt worden (wat heb je nodig). Cliënten en opdrachtgevers omschrijven mij vaak als ‘rustige energie’. Ik geloof in de kracht van mensen en vind het een uitdaging om hen te stimuleren aan de slag te gaan met wat nodig is om weer eigen regie te krijgen. Dit doe ik met respect, niet oordelend en vanuit een oprechte interesse.

Denice van Geffen

DÉvGÉ werkt o.a. voor