Een succesvol team?

Een succesvol team is een team dat constructief en met plezier samenwerkt en dat optimaal gebruik maakt van de unieke kwaliteiten en kracht van ieder teamlid.

Groei en veranderingen in je organisatie kunnen grote gevolgen hebben voor de medewerkers. Er kunnen spanningen ontstaan waardoor de onderlinge samenwerking in het team verstoord wordt.

Als coach en/of interim manager ga ik met de teamleden aan de slag om de onderlinge samenwerking weer in beweging te krijgen en zo de sociale verbinding, het vertrouwen, de groepsdynamiek te creëren binnen het team.

We deliver expertise
Our Mission

Onderweg naar succes

Het resultaat van de teamcoaching is een succesvol team waarbij de individuele teamleden met plezier, ontspannen en daadkrachtig met elkaar samenwerken om de gemeenschappelijke team- of afdelingsdoelstellingen te behalen.

In een vrijblijvend adviesgesprek:

  • Inventariseren we samen wat de huidige situatie is en welke verandering gewenst is
  • Bespreken we wat het team ervan weerhoudt om de situaties zelf te veranderen om op een prettige en professionele manier samen te werken en de teamdoelen te halen
  • Formuleren we samen wat er nodig is om de persoonlijke en professionele doelen van het team te halen

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen inventariseren we het vraagstuk en doe ik een voorstel voor een effectieve aanpak voor een teamcoachingstraject. Klik hier om contact met me op te nemen via e-mail maar je kan me natuurlijk ook bellen: 06 1001 74 34

Denice van Geffen

DÉvGÉ werkt o.a. voor