Waarom tijdens een wandeling?

Omdat je dan letterlijk in beweging komt.
Omdat je al wandelend ook daadwerkelijk een traject aflegt.
Omdat je de neiging om alles vast te willen leggen onderdrukt; je blijft met je hoofd in het hier en nu.
Omdat je in een omgeving bent waar volop frisse lucht en ruimte is; dit is goed voor een “open mind”.
Omdat het niet erg is als er een stilte valt (bijvoorbeeld omdat je even goed wilt nadenken over een vraag of omdat je alles goed op een rijtje wilt zetten); je wandelt ondertussen lekker door.

Coachen is resultaat gericht en daarom start ik ieder coachingstraject/gesprek met de vraag waarom het traject wordt ingegaan. Een duidelijk doelstelling is noodzakelijk om richting te geven aan het coachingstraject en om aan het einde het resultaat te kunnen meten. Door de gecoachte zelf het doel te laten formuleren, wordt de verantwoordelijkheid gelegd daar waar hij hoort.

Vrijblijvende kennismaking

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leg ik uit wat je van mij kunt verwachten. Ook bespreek ik wat er tijdens het coachen van jou wordt verwacht. Belangrijk doel van dit gesprek is ook dat je kunt bepalen of je je prettig voelt bij mij.

Door deze aanpak krijgen mensen weer energie en regie over hun eigen leven en keuzes. Ik weet door mijn enthousiasme en energie mensen te motiveren hun kwaliteiten en vaardigheden optimaal te ontwikkelen en te benutten.
Denice van Geffen

Denice van Geffen

DÉvGÉ werkt o.a. voor